Τοποθεσίες | Morum Hotels & Apts

Μοναδικοί προορισμοί

Τα Morum City Apartments βρίσκονται σε δύο υπέροχες περιοχές της Ελλάδας, στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας με τη μακραίωνη ιστορία και στα Χανιά με την πανέμορφη γραφική Παλιά Πόλη. Ιστορία, πολιτισμός, όμορφα τοπία και κτήρια συνδυάζονται και στις δύο πόλεις κάνοντάς σας να τις αγαπήσετε. Επιλέξτε την Αθήνα για να ζήσετε το μεγαλείο της πρωτεύουσας και να βιώσετε ένα ταξίδι στο μακρινό παρελθόν ανακαλύπτοντας την ιστορία ενός αρχαίου πολιτισμού. Επιλέξτε τα Χανιά για να αφεθείτε στη μαγεία της Παλιάς Πόλης, στα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις που σας προσφέρει και να θαυμάσετε τα ανεξίτηλα σημάδια που άφησαν πίσω τους οι διαφορετικοί πολιτισμοί που πέρασαν από την πόλη. Είτε επιλέξετε την Αθήνα για τις διακοπές σας είτε τα Χανιά, τα καταλύματά μας σίγουρα θα αποτελέσουν το ιδανικότερο σημείο για να ξεκινήσετε την εξερεύνησή σας στην πόλη.

Αθήνα | Morum Hotels & Apts

Αθήνα

Η Αθήνα που πήρε το όνομά της από την προστάτιδά της, θεά Αθηνά, είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας και εκεί όπου χτυπά η καρδιά της χώρας. Η μακραίωνη ιστορία της που μας γυρνά αιώνες πίσω, είναι τώρα μπροστά σας για να την ανακαλύψετε και να θαυμάσετε τα ανεξίτηλα σημάδια του παρελθόντος.

Ο απόηχος της καθημερινότητας των αρχαίων Ελλήνων αντικατοπτρίζεται στα απομεινάρια του αρχαίου πολιτισμού δημιουργώντας έντονα συναισθήματα σε όποιον τα αντικρίσει. Ξεκινήστε την ημέρα σας με σημείο έναρξης το Athens Morum City Apartments Formionos και κατευθυνθείτε στην καρδιά της Αθήνας, έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο παρελθόν και να βιώσετε συναισθήματα που θα αγγίξουν την καρδιά σας.

Χανιά, Κρήτη | Morum Hotels & Apts

Χανιά, Κρήτη

Τα Χανιά, η πόλη που συνδυάζει γεύσεις, χρώματα, αρώματα και εποχές, σε μαγεύουν από την πρώτη στιγμή που θα τα αντικρίσεις. Ένα συνονθύλευμα πολιτισμών που έχουν ενωθεί αρμονικά σε έναν τόπο προσδίδοντάς του το πιο μαγευτικό αποτέλεσμα. Κάθε κομμάτι αυτής της πόλης είναι γεμάτο συναισθήματα, εικόνες, ιστορικές αναφορές που σε προσκαλούν να τα ανακαλύψεις. Eίναι μία πόλη που ειδικά το καλοκαίρι σφύζει από ζωή, παντού θα δεις κόσμο να σεργιανίζει στα γραφικά σοκάκια της, να χαλαρώνει στα παγκάκια της Ακτής Τομπαζή, να περπατάει στην Ακτή Μιαούλη, να γεύεται τους παραδοσιακούς μεζέδες στα όμορφα ταβερνάκια της.